רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שוקו ירוק
הולך טוב עם חובייזה, כי היא מוסיפה מרקם קטיפתי-רירי, אבל אפשר עם כל סוג של ירוקים

חומרים: | הכנה: | |||||
חופן עלי חובייזה/תרד/מנגולד/חסה או שילוב של כולם
כוס חלב מהסוג החביב עליכם. אני מעדיפה חלב שיבולת שועל. אפשר חלב אורז, שקדים, סויה
כפית קקאו
תמר או שניים - תלוי כמה מתוק אתם אוהבים
כפית שקדיה או חופן שקדים/אגוזים/קאשיו
רבע כפית תמצית וניל איכותית
חתיכת אבוקדו - אופציונלי
|
מכניסים את כל החומרים לבלנדר. וזהו.
לקבלת מרקם סמיך ורך, אפשר להוסיף חתיכת אבוקדו. הופך את המשקה לכמעט מוס שוקולד.
אפשר להוסיף גם קצת קינמון. עדיף קינמון ציילוני
לפיטה - מצוין לוואטה - יותר שקדיה לקאפה - פחות אגוזים ושקדיה. יותר קינמון |