מערבבים את שניהם עד שנוצרת עיסה דביקה ואחידה. טועמים לוודא שמידת החריפות והפיקנטיות לטעמכם. אפשר ורצוי להוסיף עוד ג'ינג'ר – עדיף מהטרי!
מחלקים את הבצק לשני חלקים ויוצרים על גבי ניילון נצמד שני גלילים בעובי כשני סנטימטר. עוטפים בניילון הנצמד ומעבירים למקרר. השלב הזה גורם לעוגיות להיות פריכות. אבל אפשר גם לוותר והן עדיין יוצאות מעולות. פשוט עושים גליל בצורת נקניק, ופורסים לעיגולים לא עבים במיוחד, עם סכין חדה.
מחממים תנור ל-170 מעלות
מניחים על גבי נייר אפייה ואופים כ-10 דקות, עד שהעוגיות זהובות בתחתיתן
מצננים ומאחסנים בצנצנת אטומה.
לא להיבהל מכמות הג'ינג'ר – כשהן מוכנות זה יוצא הרבה פחות חריף. ולא להתפתות להשאיר בתנור יותר מעשר דק'.