סלט מאש ירוק עם עגבניות וטחינה

חומרים: | הכנה: | |||||
כוס מאש ירוק (רצוי מושרה, לא חובה אם ממהרים. כדאי ומומלץ להנביט את המאש) תוספת מומלצת: עלי זעתר, טריים או יבשים |
מבשלים את המאש במים ללא מלח עד לריכוך. ניתן להוסיף בבישול מעט כורכום או פיסת ג'ינג'ר או שום כדי למנוע גזים. מסננים ומניחים להתקרר טעים לצד קינואה, אורז מלא או דגן אחר. או עם קרקרים איכותיים או לחם קלוי לפיטה - להפחית מכמות השום והעגבניות. רצוי להמיר את העגבניות בעגבניות שרי מתוקות ולהוסיף כוסברה קצוצה |