רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
לימונדת ספירולינה ואלוורה
דרך מצוינת לעמעם את הטעם של הספירולינה והאלוורה. הקליפה של הלימון, שנטחנת בשלמותה בלימונדה, מכילה חומר בשם פוליקוסנול, שמוריד כולסטרול!

חומרים: | הכנה: | |||||
לימון שלם או ליים כף אבקת ספירולינה איכותית (אני אוהבת את זו של חברת ג'אמוקה) חצי ליטר מיים כף דבש (או יותר אם אתם אוהבים את הלימונדה שלכם מתוקה) 2 כפות אלוורה (אם יש לכם בגינה) - אם לא אפשר לוותר מעט קרח - אם רוצים |
אני אוהבת להכין לימונדה בבלנדר ולטחון את הלימון בשלמותו אבל אפשר גם לוותר על זה ופשוט לסחוט את הלימון.
|