רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
באטר מילק / Butter milk
משקה יוגורט שההודים נוהגים לשתות עם סיום הארוחה, בכמות קטנה. מסייע לעיכול תקין. טוב גם במצבים של שלשול או צואה רכה, חוסר ספיגה או טחורים

חומרים: | הכנה: | |||||
(למנה אחת): שליש גביע יוגורט ביו (ללא תוספות וללא המתקה) |
בשייקר ידני (או בצנצנת זכוכית סגורה) משקשקים את כל החומרים למשך מספר דקות, עד שמתקבל קצף. אלמנט השקשוק כאן הוא קריטי, משום שהוא זה שמעניק למשקה את ההשפעה התרפויטית שלו על מערכת העיכול.
ואטה יכולים להוסיף מעט מיץ לימון ותבלינים (זרעי כמון, ג'ינג'ר, מלח סלעים)
|