רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
סלט מאש ירוק עם הרבה כוסברה
מאש היא המהוללת שבקטניות. מנקה דם, קלה לעיכול ומחזקת את כל הרקמות. את הסלט הזה אפשר לאכול קר או חם והוא תמיד טעים

חומרים: | הכנה: | |||||
כוס מאש ירוק (רצוי מושרה ומונבט - לא חובה) |
מבשלים את המאש כעשרים דקות ללא מלח, מסננים מהמים ומניחים להתקרר (לסובלים מגאזים אפשר להוסיף בבישול מעט כורכום או פיסת ג'ינג'ר או שום)
תוספת אפשרית: גרעיני חמניה או דלעת (לא קלויים)
|