פלאפל דוחן

חומרים: | הכנה: | |||||
כוס דוחן (רצוי מושרה לכמה שעות ולאחר מכן לשטוף מספר פעמים, זה מוציא את המרירות שיש בדוחן)
|
מבשלים את הדוחן (כוס דוחן עם שתי כוסות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד אידוי הנוזלים, כמו בישול אורז)
בסיר נפרד מבשלים את הקינואה. את הקינואה מומלץ לבשל בסיר עם מים, כמו פסטה. ועם סיום הבישול לסנן את הנוזלים ולשטוף.
כשהקינואה והדוחן הצטננו מוסיפים את יתר החומרים. שימו לב שלא שומני יותר מדי או לחילופין שלא יבש מדי.
מתקנים תיבול אם צריך ויוצרים עיגולים (בעזרת ידיים מעט רטובות) ומניחים על גבי נייר אפייה.
אופים בחום בינוני כ-25 דקות.
טעים עם צ'פאטי, טחינה וסלט ירוק
מצוין לקאפה |