רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
מרק סלק ג'ינג'ר חמצמץ
בגלל שהסלק מגורד בפומפייה - המרק מתבשל מהר!
אפשר להוסיף יותר ג'ינג'ר ו"לחמם" עוד קצת את המרק
אפשר להוסיף יותר ג'ינג'ר ו"לחמם" עוד קצת את המרק

חומרים: | הכנה: | |||||
2-3 סלקים
1-2 גזרים
בצל בינוני (אפשר גם סגול)
חתיכת ג'ינג'ר טרי מגורד בפומפייה - בערך 2 כפיות
רבע כפית זרעי כוסברה טחונים
מלח ופלפל שחור
מיץ לימון טרי או ליים
|
מגרדים את הסלק וגזר בפומפייה גסה.
קוצצים את הבצל.
בסיר עם מעט שמן זית חם "פותחים" את זרעי הכוסברה לדקה-שתיים.
מוסיפים את הבצל ומזהיבים קלות.
מוסיפים את הגזר והסלק והג'ינג'ר ומבשלים כחצי שעה
כשמורידים מהאש מוסיפים את הלימון
לפיטה - מושלם! לקאפה - יותר ג'ינג'ר, יותר פלפל לוואטה - יותר ג'ינג'ר. אפשר להוסיף גם בטטה מגורדת. |