רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
מרק דלעת וחומוס מרוקאי
דלעת נחשבת לפי הרפואה האיורוודית למזון-על ומאריך חיים. כדאי לשלב אותה בכמה שיותר מתכונים

חומרים: | הכנה: | |||||
כוס חומוס מושרה ומונבט (לא חובה להנביט) חצי קילו דלעת 2 עלי סלרי חצי כוס כוסברה קצוצה כפית קינמון טחון רבע כפית ג'ינג'ר טחון רבע כפית כורכום מלח ופלפל שחור כף סילאן
|
מבשלים את החומוס עד שהוא נעשה רך. מוסיפים את הדלעת והסלרי והתבלינים וממשיכים לבשל. כאשר גם הדלעת מתרככת, טוחנים את המרק. |