גרנולה מכוסמת מונבטת
כדי להנביט כוסמת יש להשתמש בכוסמת ירוקה. הכוסמת החומה עוברת קלייה ולכן לא ניתן להנביטה

חומרים: | הכנה: | |||||
4 כוסות גרנולה מונבטת (הסבר בהמשך) רבע כפית הל 2 כפיות קינמון 4 כפות שומשום מלא כוס אגוזים קצוצים (קאשיו, אגוזי מלך, שבבי שקדים, גרעיני חמניה, דלעת) חצי כוס צימוקים/אוכמניות/ דבלים חתוכות לקוביות או רצועות – או ערבוב של הכל כוס אמרנט מוקפץ בסיר יבש ללא שמן (כמו פופקורן) - לא חובה | מערבבים את הכוסמת המונבטת עם הקינמון וההמתקה (את ההל מומלץ להוסיף אחרי הקלייה לשמירת הארומה)
מניחים על גבי נייר אפייה וקולים בתנור למשך רבע שעה על חום בינוני-נמוך. מערבבים מדי כמה דקות. מניחים להצטנן ומערבבים עם יתר חומרי הגרנולה ומאחסנים בצנצנת זכוכית.
|