רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
גרנולה שייק
עוד דרך לאכול גרנולה, לנמנעים מחלב ויוגורט. החלב קוקוס נותן לשייק מרקם 'חלבי' ומפנק יותר. ארוחת בוקר או קינוח אחר צהריים

חומרים: | הכנה: | |||||
2-3 עלי חסה צרור קטן של כוסברה עלה מנגולד 1-2 תמרים (תלוי במידת המתיקות) תפוח/בננה/תפוז/אפרסק או כל פרי אחר שאוהבים רבע כוס חלב קוקוס (ללא חומר משמר) חתיכת ג'ינג'ר טרי קטנה חופן גרנולה ביתית |
מכניסים את כל החומרים לבלנדר מלבד הגרנולה וטוחנים עד לקבלת שייק במידה האהובה עליכם. מפזרים מלמעלה חופן גרנולה ואוכלים |